_fbq.push(['addPixelId', '1533270753561526']); })(); window._fbq = window._fbq || []; window._fbq.push(['track', 'PixelInitialized', {}]);
Oldal kiválasztása

 

 

MI A TRX? KINEK AJÁNLJUK?

A TRX az egyik legkedveltebb funkcionális edzésmódszer. Nem csak egy eszköz, egy átgondolt és preventív rendszer.

A HIIT a High Intensity Interval Training szavakból alkotott mozaikszó, azaz egy magas intenzitású és interval jellegű terhelést jelent. Az Aferwork programmal ellentétben (ami kiválóan megalapozza a HIIT-et) ennél az edzésformánál kihasználjuk az AFTERBURN hatást, azaz felpörgetjük az anyagcserét – a zsírégetés pedig az edzést követően is folytatódik.

A TRX önálló sportként is megállja a helyét, de szépsége abban rejlik, hogy bármilyen sportot űzünk, segíteni fog a teljesítmény fokozásában. Legyen szó harcművészetről, teniszről, úszásról, a gyakorlattár több, mint 500 gyakorlata közül biztos találunk megfelelőt.

Ne legyél HIIT-etlen! Nézd meg az új weboldalt!

UGRÁS

Rólunk mondták

Ne csak mi beszéljünk... ezeket szóról szóra idézzük azoktól, akik nálunk edzenek

"Régóta szerettem volna kipróbálni a Trx-et.
Amikor megtaláltalak Titeket az interneten, gondoltam kipróbálom.
Bennem is felmerült az a gondolat,hogy mi van ha először bénának tűnök vagy esetlennek de nagyon pozitív volt a facebookos oldalatok!

Az első edzésen azt éreztem,hogy hoppá,végre köredzéseket csinálunk és nem monotonon a megszokott közismert gagyi gyakorlatokat. Ami viszont a legfontosabb, a próbaedzésen folyamatosan figyeltek rám!
Megkérdezték,hogy minden rendben van-e, nem fáj-e valamim. Ami plussz kiemelkedő pont az én szemszögemben, hogy az egyes gyakorlatoknál hol Dávid hol pedig Petra ismertette,hogy ez miért és mire jó és az általánosan rosszul berögzült mozdulatokat is.megmutatták.
Szóval a végső konklúzióm az lett,hogy egy olyan edzőpárost találtam akik nagyon jó hangulatot teremtenek, folyamatosan figyelnek az edzésen résztvevőkre,valamint ami elhanyagolhatatlan hogy ezek mellett BRUTÁLISAN hatékony edzéseket tartanak!
"

Andi

"Nálatok találtam meg, amit sehol máshol, boldogan megyek és boldogan jövök! Az edzés nem a "hajtsuk magunkat ész nélkül agyon!" mottó szellemében zajlik, hanem megfontoltan, precízen, mindenki a saját szintjének megfelelően. Annak ellenére, hogy barátságos hangulatban telnek az edzések, odafigyeltek, hogy az ember pontosan, önmagát nem károsítva tanulja meg a pozíciókat és fejlődjön tovább. A zenétek pedig mindig megfelel az adott edzés forma tempójának, ezáltal nem idegesítő, hanem pihentető! Ha szakmai szemmel nézzük, ajánlanám minden tizenéves fiatalnak, akik ha időben elkezdenék erősíteni a mély izmaikat, nem lenne ennyi púpos és csámpás a fiatalabb generációban! Szóval ajánlom minden gondos szülőnek, aki szeretné, hogy jó kiállású gyermeke legyen!"

Vera

"Én azért járok hozzátok már a júniusi első óra óta, mert úgy érzem megtaláltam általatok a nekem megfelelő edzés formát! Legelőször az fogott meg, hogy nem kellett rögtön a szuperintenzív edzésekkel kezdeni, hanem lehetőséget adtok a gyakorlatok betanulására és megerősödéshez, hogy a későbbiekben már erőtől duzzadva kezdjünk neki a keményebb edzéseknek. Tetszik, hogy az edzéseken barátok közt lehetek (mondhatni családias a hangulat); hogy nem vagyunk túl zsúfolva; hogy egyikőtök se hagyja, hogy ellustuljak és folyamatosan támogattok az előrehaladásban!!! Én személy szerint ajánlom mindenkinek, aki ülő/ fizikai munkát végez, mert én tapasztaltam, hogy múlik el a derék és hát fájás minden egyes edzés elteltével (a fittségről nem is beszélve)! Köszönöm Nektek és csak így tovább!!!"

Bea


ÁLLÍTSD BE MAGADNAK A GYAKORLATOK NEHÉZSÉGÉT!


ISMERD MEG A TRX HIIT-ET!

Edzettségi szintnek megfelelő nehézség

A TRX-szel nagyon könnyen szabályozható egy-egy gyakorlat nehézsége. Attól függően, hogy a felfüggesztési ponthoz képest hol helyezkedünk el, lesz a feladat könnyebb, vagy nehezebb. Akár gyakorlatok közben is változtathatjuk a nehézséget, így állítva kihívás elé saját magunkat. Felejtsd el a lapsúlyos gépeket egy kis időre és használd a saját tested gépek helyett!

Komplex izomerősítés

A TRX-szel nem végzünk izolált erősítést. A core izmok gyakorlatilag minden esetben aktiválódnak az edzés közben, hiszen egyfajta kapocsként funkcionálnak a felfüggesztés és a talaj között. Sosem fogsz olyat hallani a TRX edzésen, hogy ma vállazunk, vagy lábnapot tartunk, mert minden esetben mozdulatokban gondolkodunk, nem izmokban. Ez a paradigmaváltás teszi lehetővé, hogy miközben funkcionális gyakorlatokat végzünk, egyúttal testünk minden izmát erősítsük.

Afterburn hatású edzés

Tudományosan alátámasztott tény, hogy az edzést követő 48 órában elégetett kalóriamennyiség sokkal fontosabb az alakformálásban, mint az edzés alatt elégetett kalóriák száma. Ez az EPOC, vagy Afterburn hatás, amit szuperintenzív intervallum edzéssel érhető el. Ez nagy intenzitású, felpörgető terhelést jelent, ami hatékonyan felgyorsítja az anyagcserét. Nem kell órákat tekerned a szobakerékpárt, vagy alacsony pulzusra figyelve kocognod… Próbáld ki a TRX HIIT-et!

Összhangba hoz céljaiddal

A TRX edzés önmagában csak egy jó hangulatú, pörgős edzés. Céljaiddal összhangban lesz belőle egy ütőerőt növelő, törzsstabilitást fokozó, atletikus testet formáló, vagy épp egy hatékony zsírégető edzés. Űzz bármilyen sportot, segíteni fog, hogy jobb legyél benne. Ha súlyfelesleggel küzdesz és hajlandó vagy egészségesen táplálkozni, segít eltűntetni a zsírt. Legyen konkrét célod, mi segíteni fogunk benne, hogy elérd a kívánt eredményeket!


HASZNÁLD A TESTED GÉPEK HELYETT!


A PROGRAM VEZETŐI

MARÓTI PETRA

“Imádom azt a fajta fáradtság érzést, ami egy HIIT edzést követ… semmihez sem hasonlító remegés az izmokban, mégis mosoly az arcon. Az Afterwork programmal szemben, ahol inkább a fájdalmak megszüntetése és a korrekció kerül előtérbe, ezen az edzéstípuson nagyon meg tudom hajtani magam. Elég egy lépéssel közelebb állni a felfüggesztéshez, máris sokkal nehezebb az evezés, és gyakorlatok közben is tudok nehezíteni, vagy könnyíteni, egy másodperc alatt. A talpadtól a füledig minden izomrostot átdolgozunk, te is garantáltan élvezni fogod!”

SÁRAI DÁVID

“TRX? Első kipróbálás után beleszerettem az eszközbe… Soha nem gondoltam volna, hogy egy teljes konditermet lehetséges egy gurtnival helyettesíteni. 12 év karate múlttal a hátam mögött azt hittem, ismerem a legjobb erősítő gyakorlatokat és eszközöket…tévedtem. A legfontosabb előnye, hogy teljesen mindegy, milyen izomzatú, súlyú, magasságú vagy, kihívást jelent az edzés. Imádom, de fontos megjegyeznem: hozzáértő felügyelet nélkül veszélyes lehet a gyakorlás! Próbáld ki velünk a Veremben! Várunk!”

TRX 1 alkalmas jegy

FT1.800/alkalom
JELENTKEZEM!

Miért nem próbálod ki saját bőrödön a TRX edzés hatékonyságát?

Ne legyél HIIT-etlen, gyere el és eddz velünk!

  1. Húzd át az edzést arra az időpontra, amelyik megfelel Neked!
  2. Figyelj a dátumokra, a nyilak segítségével tudod változtatni a heteket! Csak a zöld időablakokban van edzés, a piros helyekre nem tudsz időpontot foglalni!
  3. Menj a Tovább-ra!
  4. Add meg adataidat, hogy értesíthessünk, ha változás adódna a programban és véglegesítsd a foglalást!
  5. Gyere edzeni! :)

Share This