_fbq.push(['addPixelId', '1533270753561526']); })(); window._fbq = window._fbq || []; window._fbq.push(['track', 'PixelInitialized', {}]);
Oldal kiválasztása
afterwork

TARTÁSOD ÁRULKODIK RÓLAD

ÓVD MAGAD ATTÓL, AMIT AZ ÜLŐMUNKA TESZ VELED!

MI A Hiit Basic (Afterwork)?

A Hiit Basic nem más, mint egy válasz az ülő életmódból fakadó problémákra. Következetes terhelés, mely az alapoktól építkezik és “smart alakformálásként” jellemezhető.

Nem egy klasszikus edzésforma, hiszen  egy új felismerés hívta életre: sok hát- és derékpanaszos félvállról veszi a tüneteket, és az életformából adódó, egyfajta kötelező következménynek tekinti… pedig ez közel sem igaz!

A program egyesíti magában a:

  • gerinctréning,
  • a TRX edzés,
  • a funkcionális tréning,
  • és a dinamikus stretching elemeit.

Folyamatos progresszió mellett garantáljuk a tartás korrekcióját és az izomegyensúly jelentős javulását.

TUDTAD?

%

A felnőtt lakosságban előforduló derék- és hátfájások aránya

Rólunk mondták

Ne csak mi beszéljünk... ezeket szóról szóra idézzük azoktól, akik nálunk edzenek

"Régóta szerettem volna kipróbálni a Trx-et.
Amikor megtaláltalak Titeket az interneten, gondoltam kipróbálom.
Bennem is felmerült az a gondolat,hogy mi van ha először bénának tűnök vagy esetlennek de nagyon pozitív volt a facebookos oldalatok!

Az első edzésen azt éreztem,hogy hoppá,végre köredzéseket csinálunk és nem monotonon a megszokott közismert gagyi gyakorlatokat. Ami viszont a legfontosabb, a próbaedzésen folyamatosan figyeltek rám!
Megkérdezték,hogy minden rendben van-e, nem fáj-e valamim. Ami plussz kiemelkedő pont az én szemszögemben, hogy az egyes gyakorlatoknál hol Dávid hol pedig Petra ismertette,hogy ez miért és mire jó és az általánosan rosszul berögzült mozdulatokat is.megmutatták.
Szóval a végső konklúzióm az lett,hogy egy olyan edzőpárost találtam akik nagyon jó hangulatot teremtenek, folyamatosan figyelnek az edzésen résztvevőkre,valamint ami elhanyagolhatatlan hogy ezek mellett BRUTÁLISAN hatékony edzéseket tartanak!
"

Andi

"Nálatok találtam meg, amit sehol máshol, boldogan megyek és boldogan jövök! Az edzés nem a "hajtsuk magunkat ész nélkül agyon!" mottó szellemében zajlik, hanem megfontoltan, precízen, mindenki a saját szintjének megfelelően. Annak ellenére, hogy barátságos hangulatban telnek az edzések, odafigyeltek, hogy az ember pontosan, önmagát nem károsítva tanulja meg a pozíciókat és fejlődjön tovább. A zenétek pedig mindig megfelel az adott edzés forma tempójának, ezáltal nem idegesítő, hanem pihentető! Ha szakmai szemmel nézzük, ajánlanám minden tizenéves fiatalnak, akik ha időben elkezdenék erősíteni a mély izmaikat, nem lenne ennyi púpos és csámpás a fiatalabb generációban! Szóval ajánlom minden gondos szülőnek, aki szeretné, hogy jó kiállású gyermeke legyen!"

Vera

"Én azért járok hozzátok már a júniusi első óra óta, mert úgy érzem megtaláltam általatok a nekem megfelelő edzés formát! Legelőször az fogott meg, hogy nem kellett rögtön a szuperintenzív edzésekkel kezdeni, hanem lehetőséget adtok a gyakorlatok betanulására és megerősödéshez, hogy a későbbiekben már erőtől duzzadva kezdjünk neki a keményebb edzéseknek. Tetszik, hogy az edzéseken barátok közt lehetek (mondhatni családias a hangulat); hogy nem vagyunk túl zsúfolva; hogy egyikőtök se hagyja, hogy ellustuljak és folyamatosan támogattok az előrehaladásban!!! Én személy szerint ajánlom mindenkinek, aki ülő/ fizikai munkát végez, mert én tapasztaltam, hogy múlik el a derék és hát fájás minden egyes edzés elteltével (a fittségről nem is beszélve)! Köszönöm Nektek és csak így tovább!!!"

Bea

UGRÁS AZ ÚJ WEBOLDALRA

Még több információ és jelentkezés

UGRÁS

ÉREZD JÓL MAGAD A BŐRÖDBEN!


A PROGRAM VEZETŐI

MARÓTI PETRA

“Szeretném, hogy azok is foglalkozzanak az egészségükkel, akik nem akarnak hajtós, pörgős edzéseken patakokban izzadni, vagy akik a miatt nem járnak terembe, mert ott túl sok a “szebb” alak. A Hiit Basic programban minden másodpercet úgy tölthetsz el, hogy nem kell azzal foglalkoznod, ki hogy néz ki, mert az eredményeket nem a tükörben fogjuk elsőként tapasztalni, hanem tartásodban, önbizalmadban és hangulatodban. Az esztétikum fontos, de szerencsére ez elkerülhetetlen mellékhatása a gyakorlásnak.”

SÁRAI DÁVID

“Imádom a kifogásokat. Olyan sokszínűek, frappánsak és mindig jó kedvre derítenek. Vannak a kőkemény fizikai munkások, akiknek mindene fáj, de épp csak megjegyzik, hogy mindenki tudja, ők bírják a fájdalmat… meg ugye egész nap mozognak, nincs szükségük edzésre. Az irodai dolgozók, akik lemennek a konditerembe és az egész napos görnyedt tartásukra ráerősítenek egy kicsit, vagy szobabicikliznek és közben a netet böngészik és nem értik, miért mozognak mégis egyre nehezebben. Az Afterwork nem csodaszer, de céljaiddal összhangban képes megszüntetni a fájdalmaidat. Mit veszthetsz, ha kipróbálod?”

ÁRAK

 Fizetés a helyszínen, készpénzben lehetséges.

AFTERWORK HAVI BÉRLET

8 egymást követő edzésre jogosít
FT11.500/hó
JELENTKEZEM

AFTERWORK ALKALMI JEGY

Ft1.800/alkalom
JELENTKEZEM

Jelentkezz és próbáld ki saját bőrödön!


Ha tetszik a koncepció, próbáld ki, milyen is a Hiit Basic edzés a gyakorlatban!

  1. Húzd át az edzést arra az időpontra, amelyik megfelel Neked!
  2. Figyelj a dátumokra, a nyilak segítségével tudod változtatni a heteket! Csak a zöld időablakokban van edzés, a piros helyekre nem tudsz időpontot foglalni!
  3. Menj a Tovább-ra!
  4. Add meg adataidat, hogy értesíthessünk, ha változás adódna a programban és véglegesítsd a foglalást!
  5. Gyere edzeni! :)